Toen was ze weg

een heel aangrijpende en spannende thriller!
gepubliceerd juli 2021
Toen was ze weg

Toen was ze weg, de meest succesvolle en meest aangrijpende thriller van Lisa Jewell tot nu toe.

Een verhaal dat je naar de keel grijpt en dat je als lezer moeilijk kan wegleggen. Als je houdt van het lezen van een boeiende thriller met een goed verhaal dan is dit boek een uitstekende keuze. Heel ontroerend ook. Lezen dus!

Ze was vijftien, haar moeders oogappel. Ze had haar hele leven nog voor zich. En toen, in een oogwenk, was Ellie verdwenen.
Tien jaar later heeft Laurel de hoop nog altijd niet opgegeven dat ze Ellie zal vinden. Als ze een charismatische man leert kennen voor wie ze als een blok valt, brengt dit wat licht in haar leven. Maar wat haar volledig de adem beneemt is zijn negenjarige dochter. Want dat meisje is het evenbeeld van Ellie. En alle onbeantwoorde vragen die Laurel al zo lang achtervolgen komen in volle vaart terug.
Wat is er met Ellie gebeurd? En wie heeft er nog steeds geheimen prijs te geven?

Met 'Toen was ze weg' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede thrillers en spannende boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met de beste jeugdthrillers, de beste detectives en de beste thrillers ooit. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goede thriller om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete spannende boek.

Veel leesplezier.