Het verkeerde meisje

geen makkelijke thriller
gepubliceerd juni 2022

Angelique Haak

Angelique Haak (1978) heeft al sinds haar jeugd een passie voor lezen en schrijven. Na het winnen van een regionale schrijfwedstrijd, besloot zij haar liefde voor spannende verhalen te combineren met de liefde voor haar geboortestad Rotterdam. Daaruit kwam haar debuutthriller Een nieuw begin, die gelijk werd genomineerd voor de Schaduwprijs. In 2018 volgde Uitgeschakeld, eveneens met de Rotterdamse rechercheur Jennifer Brugman in de hoofdrol.

alle boeken van Angelique Haak - website Angelique Haak

Deze thriller staat in beste thrillers 2022   vrouwelijk hoofdpersonage  

Het verkeerde meisje

Juiste tijd, juiste plaats. Toch ging het gruwelijk verkeerd… Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Hij sluit haar op in een donkere ruimte. Amelie snapt niet waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol in het geheel? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?

De nieuwste thriller van schrijfster Angelique Haak begint op een heel enge wijze. Stel je voor dat je als jong meisje plots ontvoerd wordt en je hebt absoluut geen idee waarom dit gebeurt. En stel dat je ontvoerder ook nog eens een angstaanjagend masker draagt. De meest gruwelijke scenario's spelen zich dan af in je hoofd als jonge vrouw. Maar als je wil weten hoe deze thriller zich verder afspeelt zal je hem toch moeten lezen ...

Kopen bij bol.com

Met 'Het verkeerde meisje' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede thrillers en spannende boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met de beste jeugdthrillers, de beste detectives en de beste thrillers ooit. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goede thriller om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete spannende boek.

Veel leesplezier.