De Witte Koning

Antonia Scott trilogie deel 3
gepubliceerd 18 oktober 2022

Juan Gómez-Jurado

Juan Gómez-Jurado (1977) is een Spaanse journalist en auteur. Hij is columnist in "La Voz de Galicia" en "ABC", verspreid in Spanje, en hij neemt deel aan meerdere radio- en tv-programma's. Zijn boeken zijn vertaald in 42 talen en hij is een van de meest succesvolle levende Spaanse auteurs, samen met Javier Sierra en Carlos Ruiz Zafón. Zijn schrijven is door critici beschreven als "energiek en cinematografisch". Gómez-Jurado werkte voor verschillende Spaanse media voordat hij zijn debuutroman God's Spy (Espía de Dios) publiceerde. God's Spy is een eigentijdse thriller die zich afspeelt in het Vaticaan, waar in de nasleep van de dood van paus Johannes Paulus II de jacht op een seriemoordenaar een samenzwering aan het licht brengt.

alle thrillers van Juan Gómez-Jurado - website van Juan Gómez-Jurado - Wikipedia (en)

Deze thriller staat in beste thrillers 2022  

beste thriller 2022 - Antonia Scott 3 - De Witte Koning

Antonia Scott, ik hoop dat je me niet vergeten bent. Zullen we spelen?

Antonia Scott is dé verslavende trilogie voor de lezers van de Millennium-trilogie en De stilte van de witte stad. De Witte Koning is het derde en laatste deel van deze uitmuntende thrillerserie uit Spanje van schrijver Juan Gómez-Jurado. Eerder verschenen deel 1 De rode Koningin en deel 2 De zwarte wolvin en nu eindelijk wordt deze fantastische reeks van drie thrillers afgesloten. En hoe. Weer super spannend en met een erg fijne plot vol actie en onverwachte wendingen.

Ik hoop dat je me niet vergeten bent. Zullen we spelen? Wanneer Antonia Scott dit bericht ontvangt, weet ze heel goed wie het heeft gestuurd. Ze weet ook dat ze het spel van de Witte Koning onmogelijk kan winnen. Maar Antonia Scott houdt niet van verliezen.

Na al die tijd op de vlucht te zijn geweest, heeft de realiteit haar eindelijk ingehaald. Antonia is een meester in zichzelf wijsmaken dat de strijd nog niet gestreden is, maar nu wordt het haar langzaam duidelijk dat dit gevecht haar door de vingers glipt. Als ze opgeeft zal ze niet alleen zichzelf, maar ook al haar geliefden verliezen.

Deze uitstekende serie van thrillers zal binnenkort verfilmd worden en het is goed te begrijpen waarom. Heel fijn om te lezen dit. Alle drie de boeken zijn echte aanraders.

Met 'De Witte Koning' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede thrillers en spannende boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met de beste jeugdthrillers, de beste detectives en de beste thrillers ooit. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goede thriller om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete spannende boek.

Veel leesplezier.