Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog meer uitstekende boeken kan vinden om te lezen.

BesteFantasyBoeken.com

Een website die geheel is gewijd aan de beste fantasy boeken van nu en vroeger. Met lijsten van de beste fantasyboeken series en de beste Young Adult fantasyboeken voor de jeugd. Een nieuwe lijst is de lijst met fantasy boeken die lijken op de boeken van Harry Potter. De website is een paradijs voor fantasy boeken liefhebbers. Je vindt er zo de beste fantasy boeken van Anthony Ryan en van Tolkien bijvoorbeeld.

Boekfanaat.nl

Boekfanaat.nl is een website in opbouw over de beste funky boeken. Nu heb je er al de beste epische fantasy boeken.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Nieuw zijn ook boeken uit de Romeinse en klassiek Griekse oudheid. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken. Elk boek op de site is door mezelf gelezen.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken dot com kan je de beste science fiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans. Die lijst is een echte aanrader.

Horrorboeken.com

Een nieuwe website die is gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperkte lijst van de beste horror boekenseries voor wie graag lekker lang in een serie leest. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt en een goed idee als je op zoek bent naar een cadeau om te geven.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site ondergaat momenteel grote veranderingen.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de nieuwste kookboeken van dit jaar. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken die je gezond en makkelijk laten afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook al populaire vegetarische kookboeken, barbecue kookboeken, vegan kookboeken of kookboeken om lekker te gaan bakken op de site. Met meer dan 200 kookboeken op de site vindt eenieder zo wel zijn gading. Je hebt er ook kookboeken op auteur zoals de kookboeken van Jamie Oliver en de kookboeken van Alice Hart.

Andere websites over koken

Op VeganKookboeken.com vind je de beste vegan kookboeken beginners en vegan kookboeken goedkoop koken. Op VegetarischeKookboeken.com heb je dan weer bijvoorbeeld vegetarische kookboeken bekende chefs en vegetarische kookboeken gevorderden.

Goed Kookboek is een nieuwe Nederlandse website. Voorlopig heb je er enkele goede vegetarische kookboeken.

BesteKinderboeken.com

Een heel goede website als je op zoek bent naar leuke boeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De boeken zijn opgesplitst in pagina's met lijsten voor een bepaalde leeftijd. Zo heb je prentenboeken over Pasen of kinderboeken lente.

BesteJeugdboeken.com

Op deze site vind je de beste jeugdboeken van nu of de nieuwe Young Adult boeken, net als lijsten van de beste jeugdboeken ooit of beste Young Adult series. Ben je benieuwd wat er zit aan te komen op het vlak van Young Adult lectuur dan kan je ook eens kijken bij wordt verwacht naar boeken die binnenkort worden gepubliceerd. Zoek je liever per leeftijdscategorie dan kan je eens kijken bij de top 10 lijsten voor jeugdboeken voor 12 tot 15 en jeugdboeken voor 15 +. Genoeg verschillende manieren dus om op zoek te gaan naar een boek dat je graag zou kunnen lezen.

Andere websites

Op Muziektips.com  vind je lijsten van de beste muziek cd's en lp's in verschillende genres zoals pop, rock, country, rap, electronica en nog veel meer.

Speelbord.com verzamelt de beste bordspellen.

Op detop10lijstjes.com vind je leuke top 10 lijstjes. Een voorbeeld van zo'n top 10 is De 10 lelijkste websites ooit of een top 10 van slechte kinderen.