Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen.

BesteReisgidsen.com

BesteReisgidsen.com is dé website voor en over de beste reisgidsen. Bijvoorbeeld: reisgidsen Egypte, Reisgidsen Marokko, reisgidsen Marrakesh, reisgidsen Israël, reisgidsen Jeruzalem, ...

Op BesteReisgidsen.com vind je reisboeken voor alle landen ter wereld en van alle continenten. Naast reisgidsen vind je op de site ook een selectie van de beste reisverhalen ter wereld. Ook voor stadsgidsen kan je op deze site terecht.

BesteFantasyBoeken.com

Een website gewijd aan de beste fantasy boeken van het moment. Met lijsten van de beste fantasyboeken series en de beste Young Adult fantasyboeken voor de jeugd. Een paradijs voor fantasy liefhebbers.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste science fiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2017, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit, beste oorlogsboeken ooit en de beste kookboeken van 2017.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar een goed kookboek? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van 2019 naast nog veel andere. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook al populaire vegetarische ookboeken, barbecue kookboeken, vegan kookboeken of kookboeken om lekker te gaan bakken op de site.

BesteKinderboeken.com

Een heel goede website als je op zoek bent naar leuke boeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

BesteJeugdboeken.com

Op deze site vind je de beste jeugdboeken van 2018 of lijsten van de beste jeugdboeken ooit of beste Young Adult series. Ben je benieuwd wat er zit aan te komen op het vlak van Young Adult lectuur dan kan je ook eens kijken bij wordt verwacht naar boeken die binnenkort worden gepubliceerd. Zoek je liever per leeftijdscategorie dan kan je eens kijken bij de top 10 lijsten voor jeugdboeken voor 12 tot 15 en jeugdboeken voor 15 +.

Books To Read

Books To Read is een Engelstalige site waar je je volgende favoriete Engelstalige boek kan ontdekken. Ontdek er Engelstalige boeken bestsellers en aanraders. Zoek naar boeken op basis van auteur, titel of trefwoorden. Of zoek op basis van het ISBN nummer van het boek.

Andere websites

Andere websites waar geen boeken worden getoond maar andere artikelen zijn websites zoals DVDfilmtips waar je de beste en best verkochte dvd's van het moment kan vinden in allerlei genres. Muziektips.com waar je hetzelfde vindt voor muziek cd's, en Speeltips.com waar je top tiens vindt van het beste speelgoed van 2018 en de beste videogames van 2018.

Zou je graag beginnen met een eigen blog? Kijk dan eens op DigiWereld.com waar je uitgebreide tutorials vindt over hoe je start met je eigen blog en hoe je daarna met je blog geld kan verdienen. Verder vind je er tutorials over WordPress, Google Analytics, affiliate marketing, en nog veel meer. Neem zeker eens een kijkje als je graag met je eigen blog zou willen beginnen.